Brez teme
  • Brez teme
  • Bela/Črna
  • Rumena/Modra
  • Črna/Bež
  • Zelena/Črna

Zaradi pandemije koronavirusa SARS-CoV-2 in omejitve prireditev v zaprtih prostorih je Teden možganov prestavljen na marec 2021. Spodaj vam posredujemo sporočilo organizacijske ekipe Tedna možganov.

(Ljubljana, 25. avgusta 2020)

Dragi nevroznanstveni navdušenci in navdušenke,

sporočamo vam, da smo po poglobljenem premisleku in na podlagi epidemiološke situacije Teden možganov: Človek ni otok prestavili na tretji teden marca 2021 (15.- 19. marec).
Program bomo ohranili v največji možni meri. Pri organizaciji bomo upoštevali smernice NIJZ in MZ ter poskrbeli za zdravje in varnost vseh udeležencev ter predavateljev. O vseh novostih in spremembah vas bomo pravočasno obvestili. Končni program bo predvidoma na voljo v začetku leta 2021.

Lepo poletje vsem in upamo, da se čim prej vidimo na SiNAPSINIH dogodkih!
Organizacijska ekipa Tedna možganov

Človek kot socialno bitje je vpet v odnose in biva v vzajemni povezavi z drugimi. Razvil je zapletene vzorce medsebojne komunikacije, prek človeškega stika pa je zmožen tudi učenja. Pri vsem tem igrajo pomembno vlogo številne možganske strukture in omrežja. Kako na strukturo in delovanje možganov vplivajo odnosi v zgodnjem otroštvu, kako se vzdržujejo odnosi pri različnih motnjah in boleznih ter še mnogo več boste lahko s pomočjo nevroznanosti izvedeli v sklopu različnih dogodkov.

V sklopu Tedna možganov bodo namreč organizirana različna predavanja, delavnice za otroke in odrasle ter filmske projekcije.

Več o dogodkih si lahko preberete spodaj:

⇒ Program Tedna možganov 2020*

⇒ Facebook stran Tedna možganov

*Končni program za leto 2021 bo predvidoma objavljen v začetku leta 2021.


Avtorica grafične podobe je Urška Božičnik.

  

Objavljeno: 25. avgusta 2020