Brez teme
  • Brez teme
  • Bela/Črna
  • Rumena/Modra
  • Črna/Bež
  • Zelena/Črna

Potrebuješ nasvet strokovnjaka?

Spletna svetovalnica www.tosemjaz.net omogoča anonimen, javen, brezplačen, hiter in preprost dostop do strokovnega nasveta.

V spletni svetovalnici lahko dobiš odgovor na svoja vprašanja povezana z dilemami in problemi odraščanja. Več kot 50 strokovnjakov (zdravniki različnih specializacij, psihologi, socialni delavci, in drugi strokovnjaki) ti je na voljo za odgovore na vprašanja glede telesnega dozorevanja in telesnega zdravja, medsebojnih odnosov, duševnega zdravja, spolnosti in spolnega zdravja ter ostalih tem, s katerimi se mladi srečujete v dobi odraščanja.

Je najstarejša in največja spletna svetovalnica v slovenskem prostoru, ki je specializirana za strokovno svetovanje mladim. V osemnajstih letih delovanja so strokovnjaki odgovorili na več kot 45.000 vprašanja mladih, program pa je prejel tudi več nagrad in priznanj.

Spletna svetovalnica, ki je bila ustanovljena v Celju, na tedanjem Zavodu za zdravstveno varstvo Celje, danes pa deluje pod okriljem Nacionalnega inštituta za javno zdravje, je prvo vprašanje mladostnika prejela 7. aprila 2001. Več o njihovih uspehih v dvajsetih letih delovanja si lahko preberete tukaj.